Ta betalt med DIBS via Shopify

DIBS erbjuder ett brett utbud av shopmoduler för populära CMS - och Open Source-system

Ta betalt med DIBS via Shopify

Shopify är en mycket populär molnbaserad e-handelsplattform med 325 000 aktiva användare. DIBS har utvecklat en betalningsmodul för att göra det enkelt att ta betalt via Shopifys plattform. Modulen stödjer kortbetalningar, direktbetalning via internetbank och internationella betalsätt som exempelvis PayPal, Giropay och iDEAL. 
 
 
Kom igång med DIBS via Shopify i tre steg:
 
  1. Teckna ett avtal med DIBS - kontakta vår säljavdelning så får du hjälp att komma igång.
  2. Skaffa avtal med en inlösare. DIBS hjälper gärna till med ansökan för Teller som inlösare, som har kort handläggningstid så att du kan börja ta betalt snabbt.
  3. Följ vår integrationsguide som steg för steg visar hur du kommer igång.
 
 
Registrera dig gärna för ett gratis testkonto så kan du testa vår tekniska integration och genomföra testbetalningar med våra testkort.
 
 
 
Om DIBS
DIBS, ledande inom betalningar på nätet och en del av Nets, har det bredaste utbudet av enkla och säkra betalningslösningar på nätet i Norden. Vi startade 1998 som pionjärer inom betalningar på nätet och var först med att nå 2 miljarder transaktioner. Idag har har vi fler än 15 000 nätbutiker i Norden som kunder och varje år väljer tusentals nya nätbutiker DIBS lösning. Vi hjälper dig genom hela processen.

Sign up for our newsletter

...and get the latest news on online payments