Netcompany IT and business consulting A/S

Netcompany IT and business consulting A/S

Netcompany IT and business consulting levere forretningskritiske it-løsninger og rådgivning. Netcompany står bag adskillige af landets mest succesfulde e-handels- og selvbetjeningsløsninger, og kan hjælpe med alt, lige fra rådgivning omkring strategi og processer, til den tekniske implementering og integration til eksisterende it-systemer.

Vores erfaringer med e-handelsløsninger og selvbetjening dækker både business-to-consumer (B2C) og business-to-business (B2B) løsninger, og vi har stærk fokus på de forskellige krav det stiller til løsningerne.

Kundernes krav stiger tilsvarende, og det er ikke nok bare at sætte strøm til sit varekatalog, blanketter eller interne systemer og dermed tro at kunderne kommer af sig selv.

Vi arbejder med behavioral merchandising, hvor vi udnytter adfærdsdata om kunden til at målrette produkter og budskaber for at skabe en personlig købsoplevelsen, som bidrager til en højere konverteringsrate.

Vi arbejder med loyalitets- og servicekoncepter, som tiltrækker og fastholder kunderne for at øge kundernes livstidsværdi.

Netcompany leverer sammenhængene digitale marketing løsninger med markedets førende platforme indenfor Commerce, CRM, ERP og Business Intelligence.

Information

Name:
Netcompany IT and business consulting A/S
Address:
Grønningen 19
Zipcode:
1270
Country:
Denmark
Phone:
70131440

Thomas Cordth

Phone
22720208

Sign up for our newsletter

...and get the latest news on online payments
Related to DIBS
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: +46 (0)8-527 525 00
sales@dibs.se