Er vi din nye webshop partner?

Adapt A/S er et digtialt bureau, der forener forretningsforståelse, design og innovativ teknologi! Vi har designet og udviklet webløsninger for både offentlige og private kunder siden 1998, og er derfor et af de mest erfarne bureauer i branchen.

Adapt A/S

  • Vi skaber mersalg på din webshop
  • Vi udvikler webshops på verdens førende platforme
  • Hos os er du ikke bare endnu et projekt i rækken

Specialiseret i e-handel
Vi er specialiserede i e-handel, og udvikler webshops på verdens førende e-handelsplatforme. En af vores absolutte styrker er også integration til økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Axapta, Navision eller Economic.

Vores rødder er i teknologien
Alt udvikling foregår in-house, da vi har et stort fokus på kvalitet. Derudover kan vores kunder altid regne med, at Adapts udviklere er let tilgængelige ift. drift, rådgivning og support, hvilket gør det lettere at arbejde hurtigt og effektivt.

Hos os er du ikke bare et projekt
Når du bliver kunde hos Adapt, så er du ikke bare endnu et projekt i rækken, men derimod en del af familien. Velkommen til Adapt!!

Hvis du vælger Adapt til at designe, udvikle og implementere din webshop, så lover vi til gengæld at levere indsigt og indlevelse, så du får succes - både i Danmark og i udlandet. Målet for os er det samme som dit. Nemlig at øge din omsætning, få større kundetilfredshed og skabe en webshop, som gør en forskel for dine kunder.

Vi hjalp vores e-handelskunder med at tjene over 1 mia. kr. på deres webshop sidste år! Vil du være vores næste succeshistorie?

Nogle af vores kunder rummer blandt andet Bdr. Friis Møbler, Humac, Carl Ras, Mediq Danmark, Harald Nyborg, AOF Danmark m.fl. Klik evt. ind på www.adapt.dk og læs mere!

Information

Name:
Adapt A/S
Address:
Langebrogade 6E, 5. sal
Zipcode:
1411
Country:
Denmark
Phone:
33411050
Email:
Link:

Jens Kristensen

Phone
33411050

Sign up for our newsletter

...and get the latest news on online payments