Dynamisk og engageret 1st line teknisk supporter søges til vækstvirksomhed

Published 27 January 2016

Motiveres du af at give kunderne en let og problemfri hverdag med brugen af deres IT systemer, og sætter du en ære i at yde en god kundeservice? Då er denne stilling hos DIBS måske lige noget for dig

Motiveres du af at give kunderne en let og problemfri hverdag med brugen af deres IT systemer, og sætter du en ære i at yde en god kundeservice? Då er denne stilling hos DIBS måske lige noget for dig!

Med reference til Sales Support Manager skal du sammen med resten af gruppen danne rammen om en professionel kundesupport.

Som vores kommende kollega er den vigtigste kvalifikation lysten til at levere 1st line support af høj kvalitet på et dynamisk marked i vækst. Du har faglige ambitioner og besidder det fornødne engagement til at være den tekniske backup, der bekræfter kunderne i deres valg af os, som foretrukken samarbejdspartner af betalingsløsninger.

Stillingen i hovedtræk:     

Som teknisk 1st line supporter vil dine opgaver bl.a. bestå af følgende:

  • At formidle teknisk information til vores kunder, banker og andre samarbejdspartnere pr. telefon, mail og eventuelt fysisk møde
  • At støtte sælgerne med din viden og kompetencer
  • At sikre og koordinere, at der foretages den ønskede afklaring af tekniske problemstillinger for kunden og virksomheden
  • At deltage aktivt i ad hoc opgaver og praktiske opgaver som behandles i teamet         


Kandidatprofil:
Den rette kandidat er en supporter med baggrund inden for teknisk kundeservice
Faglige kompetencer:    

  • At du kan dansk, engelsk i skrift og tale samt at du er fortrolig med de øvrige skandinaviske sprog
  • Generel teknisk forståelse for internettet og har erfaring med vedligeholdelse af hjemmesider
  • Kendskab og erfaring med integration, html, kodning, Java og API
  • Tidligere erfaring fra en kundeservice rolle med 1st line support er en fordel
  • Godt kendskab til brugen af MS Office pakken


Så hvem er vores ansøger?
Som person trives du i et hektisk miljø, du kan have mange bolde i luften på én gang. Du har overblik og besidder sund fornuft, du er selvkørende og træffer selvstændige beslutninger, du sætter en ære i at få tingene til at lykkes, du arbejder målrettet med at få opgaverne afsluttet. Du er god til at kommunikere med forskellige kundetyper, både mundtlig og skriftlig samtidig med er du serviceminded og trives i rollen som problemløser.


Hvorfor skal du arbejde hos os?
Du tilbydes en central rolle i en spændende virksomhed i vækst, og med en udfordrende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Da DIBS står bag flere store løsninger, så som MobilePay, Mobilbilletter og flere af de store teleselskaber, vil du have kontakt til mange spændende kunder. Du vil indgå i et Salg og Support team og vi sørger naturligvis for en grundig oplæring i vores systemer og produkter. Vores virksomhedskultur bygger på et professionelt og uformelt arbejdsmiljø i lokaler i Ørestaden, København S.

Er stillingen interessant for dig, skal du sende din ansøgning og et opdateret CV til sille.palner@dibs.dk og mærk din ansøgning med ”1st. line Supporter”.  Vi indkalder løbende til samtale.

DIBS tilbyder Nordens bredeste udbud af enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi startede i 1998 og var banebrydere inden for betalinger på nettet - i dag er vi førende i Norden. Vi var de første til at nå en milliard transaktioner og har i dag over 15.000 netbutikker med en årlig omsætning på over 100 milliarder kroner.

Du kan læse mere om os på www.dibs.dk eller besøge os på Facebook, Twitter eller Linkedin

Sign up for our newsletter

...and get the latest news on online payments
Got a lot of questions - or perhaps just one?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: +46 (0)8-527 525 00
sales@dibs.se